2013. július 17., szerda

egy kulcs, ami utalna egy rejtett fiókra

Most épp Kolozsváron vagyok, egy három csillagos szálló szingliszobájában kókadozom munkaügyből kifolyólag. Még élvezném is persze - végre egy nagyváros ami nem Pest! - de nem élvezem mert emberem nélkül egy szingliszobában nem az igazi.

Főleg mostanában, hogy nélküle se vagyok egyedül - ha minden igaz egy kislány van a hasamban. Ami a kezdeti ijedségek után (mármint nem a kislány, hanem a baba léte) hatalmas boldogság tudna lenni, ha az ember lányára nem ijesztene rá úton útfélen az orvostudomány, kedves sorstársai és a sógornőjével való horror történetek.
Úgyhogy imádkozom, hogy minden rendben legyen ezzel a tüneményes szerelemgyerekkel az elkövetkezendő száz évben, hogy az apjába szerelmes lesz és vica versa, velem meg sokkal nagyobb tisztelettel bánjon majd mint én bántam az anyámmal (jelzem, én sem igyekszem majd úton útfélen ráerőltetni az akaratomat).
Valamint reménykedem azért is, hogy ez az állandó viszketés ne az epepangás, a félig zsibbadó lábam pedig ne valamiféle egzotikus halálos betegség jele legyen.

8 megjegyzés:

  1. megszűnt a reader, én meg nem a jó linket tettem el, úgyhogy nem olvastam egy ideig, hogy mi a helyzet, és mindamellett, hogy nem is ismerjük egymást, valahogy nagyon nagyon örülök, hogy ezt olvashattam most, amikor végre ma idetaláltam :)

    VálaszTörlés
  2. odegratulalok! e orom, e bodotta! :D

    VálaszTörlés
  3. ez jött rajtam át:

    Névtelen írta...
    Nem tudok Olga Szemjonovnánál hozzászólást elhelyezni, mert olyan profilt kér, amim nincs, úgyhgy ezúton üzenem:
    Hát én tulajdonképpen vártam már ezt, és igen, úgy gondoltam, lánynak kell lennie. :-) St.A.
    2013. július 18. 10:47

    VálaszTörlés
  4. Jaj, innen zugból nagyon örülök nektek! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Olga, nem ismerjük egymást, de nagyon sokáig olvastalak, aztán megszűnt a freeblog.hu és nyomod vesztettem. Most találtalak meg, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult az életed (direkt kommentelek ehhez a bejegyzéshez, bár látom, h szorgalmasan dokumentálsz azóta is). Nekem is született egy lányom az évek alatt, emlékszem, milyen csoda volt az a 9 hónap (és milyen másmilyen csoda utána). Nagyon örülök, hogy rád találtam, és hogy ilyeneket írsz :)
    üdv
    aB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj de kedves vagy, nagyon köszönöm! gratula neked is így utólag

      Törlés